Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.145.119.199 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 27
Tegnap került sor Magyarország és Szerbia testvérvárosainak találkozójára, mintegy 60 település képviselőinek részvételével a Budapest melletti Szentendrén. Szabadka város mellett, Bajmok és Hajdújárás képviselői is részt vettek a konferencián, amelynek célja a testvérvárosok gazdasági együttműködésének elmélyítése, együttes helyi és regionális célok kidolgozása a határon átívelő programokon való részvételhez. A találkozón Dejan Šahović, Szerbia budapesti nagykövete kiemelte: a jó együttműködést nem elegendő a legmagasabb körökben fenntartani, helyi és regionális szinten is fokozni kell, hiszen ezek hoznak látható eredményeket a polgárok számára. A tagjelölti státusz elnyerésével Szerbia számára újabb lehetőségek nyílnak európai pénzek lehívására, főleg a ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 214 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-27

A rendelkezésre álló 535 millió dinárból a Harcosok Sorakozója lakótelepen építenek egy, a sétaerdeinél kisebb medencét. Erről döntött mai, rendkívüli ülésén a Városi képviselő–testület.



A Népszínház épületén végzett felújítási munkálatokról is döntöttek a képviselők. A pénzeszközökkel való takarékosság ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 279 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-27

Az év végére számítások szerint 19 százalék körülire csökken a munkanélküliek száma Szerbiában, majd az azt követő hónapokban további két-három százalékos csökkenés várható és Belgrád azzal számol, hogy 2015 áprilisában 15-16 százalékos lesz a munkanélküliek aránya.

Ez derül ki abból a munkaerő-piaci felmérésből, amelyet uniós szakemberekkel együttműködve az Országos Foglalkoztatási Szolgálat (NSZ) végzett el és eredményeit szerdán ismertették Belgrádban.
Hivatalos adatok szerint a közel 7,4 millió lakosú Szerbiában jelenleg körülbelül 750 ezer ember van kenyérkereseti lehetőség nélkül, de a nem hivatalos adatok ennél rosszabbak és egy millióra teszik a munkanélküliek számát az országban.

A munkaerő-piaci felmérések szerint - amelynek keretében 5.500 szerbiai munkaadó vél ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 220 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-27

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások