Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.15.229.164 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 23
Autóbusz elé hajtott egy autó, amelyben vajdasági fiatalok utaztak vasárnap hajnalban Szegeden; az egyik női utas olyan súlyosan megsérült, hogy már csak az újraélesztés segíthetett volna rajta, de a mentőknek ez nem sikerült – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Tuczakov Szilvána elmondta: a szabadkai rendszámú autóban négy, harminc éven aluli fiatal – elöl két férfi, hátul két nő - utazott, amikor a Bakay Nándor utca és a Boross József utca kereszteződésében egy autóbusz elé hajtottak. A fiatalok valószínűleg a közeli diszkóból tartottak hazafelé, amikor a kereszteződésben nem adtak elsőbbséget a helyi járatba induló busznak. Az autóban ülők mindegyike megsérült. A jobb oldalon, hátul ülő 19 éves lány volt az, akit megpróbáltak újraéleszteni. Ő helyben életet vesztette. A többieket a mentők ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 560 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-23

Saša Janković köztársasági ombudsman széttépte egészségügyi könyvecskéjét, mert nem kapott megfelelő orvosi ellátást.

Ahogy mondja, mindez nem fontos. "Sokkal fontosabb az, hogy polgáraink többsége ugyancsak kellemetlenségeket él meg az egészségügyben és nem kapja meg azt az egészségügyi ellátást, amely után egyébként a járulékot fizeti”, mondta Janković.
"Elővehettem volna a hivatali igazolványomat, de ezt nem akartam megtenni. Nem ismertek fel és jobb is, hogy így történt”, szögezte le a köztársasági ombudsman, s hozzátette, a páciensek sokkal jobban járnának, ha helyzetüket nem nehezítené az orvosi lobbi, amely hatalmas pénzeket gombol le a költségvetésből az úgynevezett kiegészítő munka címén.
Janković a Politika napilapnak elmondta, ő maga havonta mintegy 200 eurónak megfelelő összege ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 239 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-23

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások