Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.15.193.45 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 15
Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a lányt, akit az LGBT populáció logójával díszített pólója miatt késelt meg ma kora reggel Belgrád központjában egy kiskorú személy.
Ivica Dačić belügyminiszter az eset kapcsán Bajina Baštaban nyilatkozott az újságíróknak, s elmondta, a tettest elfogták, de a vizsgálóbíró nem rendelte el őrizetbe vételét, mivel az elkövető kiskorú. "Az, hogy betiltottam a melegfelvonulást, nem jelenti azt, hogy most megkezdődhet a vadászat a melegpopuláció tagjai ellen”, jelentette ki a miniszter.
Dačić azt mondta, mindenki, aki erőszakot alkalmaz bármilyen kisebbség ellen, legyenek azok LGBT, nemzeti vagy vallási kisebbségek, a legszigorúbb büntetésben részesül.

Belgrád: Megkéseltek egy lányt az LGBT logo miatt

( ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 257 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-15

A szerb alkotmánybírósághoz fordul a Vajdasági Magyar Szövetség a kárpótlási törvény miatt. A belgrádi kormány előzőleg bejelentette, tárgyalni kíván a magyar kifogásokról.

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) még pénteken a szerb alkotmánybírósághoz fordul a restitúciós törvény miatt - közölte pénteken újságírókkal Pásztor Bálint, a párt parlamenti képviselője. A VMSZ tagja előzőleg részt vett Stefan Füle uniós bővítési biztos és a parlamenti frakcióvezetők belgrádi megbeszélésén, és átnyújtott a brüsszeli politikusnak egy anyagot, amelyben a párt azzal érvel, hogy a szóban forgó törvény alkalmazza a kollektív bűnösség elvét. "Meggyőződésünk, hogy ezzel a megoldással (jogszabállyal) megsértették a diszkrimináció tilalmának, az ártatlanság vélelmének és az igazságos bíráskodáshoz való jognak az el ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 245 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-15

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások