Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.81.97.37 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 21
Új medence épül a Prozivka lakótelepen Szabadkán, mégpedig abból a pénzből, amit a Sétaerdei medencekomplexum befedésére szántak. A Népszínház építését is felülvizsgálták, és úgy határoztak, kezdeményezni fogják a tervek átdolgozását, mert az épület építésének folytatását az anyagi lehetőségekhez és Szabadka szükségletihez kell igazítani.

Az ötlet a Demokrata Párt szabadkai szervezetének vezetőségétől származik, ugyanis az önkormányzat által létrehozott munkacsoport alapos elemzés után megállapította, hogy az ilyen megalomán objektumok felépítése meghaladja a város, a tartomány, sőt az állam anyagi lehetőségeit is, és Szabadkának nincs szüksége ekkora építményekre.

A 12 ezer négy ... Tovább »

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 309 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-21

A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes rögzítette, hogy a kárpótlási törvény megfelelő módosítása javára válik mind a magyar, mind a szerb népnek.

Szerdán a szerb kormány és a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) képviselői megállapodásra jutottak a rehabilitációs törvény szövegéről. Ezzel áthidalhatóvá váltak azok az észrevételek, amelyeket a VMSZ fogalmazott meg a restitúciós törvénnyel kapcsolatosan – jelentette a Tanjug szerb hírügynökség és a B92 televízió.

Nikowitz Oszkár, Magyarország belgrádi nagykövete a B92 műsorában azt mondta, hogy Budapestnek nincs oka vétót emelni Szerbia uniós tagjelöltségi státusza ellen az EU decemberi tanácskozásán, ha a VMSZ számára elfogadható az a megállapodás, amelyet a szerb kormánnyal ért el a restitúciós ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 193 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-21

Elégedetlen egyetemisták tüntettek a főváros utcáin, valamint a Belgrádi Bölcsészeti Karon. A hallgatók már harmadik napja zárlat alatt tartják az épületet a magas tandíjak és a szigorú iratkozási feltételek miatt. Az újvidéki egyetemisták is társultak belgrádi kollegáikhoz, hogy békés tiltakozással javítsanak valamennyiük helyzetén. Az egyetemisták képviselői holnap együttes ülésen ismertetik állásfoglalásukat az Oktatási Minisztérium tisztségviselőivel.


... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 229 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Okt-21

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások