Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.14.253.221 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 23 » Súlyos baleset Szegeden
10:00 AM
Súlyos baleset Szegeden
Autóbusz elé hajtott egy autó, amelyben vajdasági fiatalok utaztak vasárnap hajnalban Szegeden; az egyik női utas olyan súlyosan megsérült, hogy már csak az újraélesztés segíthetett volna rajta, de a mentőknek ez nem sikerült – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Tuczakov Szilvána elmondta: a szabadkai rendszámú autóban négy, harminc éven aluli fiatal – elöl két férfi, hátul két nő - utazott, amikor a Bakay Nándor utca és a Boross József utca kereszteződésében egy autóbusz elé hajtottak. A fiatalok valószínűleg a közeli diszkóból tartottak hazafelé, amikor a kereszteződésben nem adtak elsőbbséget a helyi járatba induló busznak. Az autóban ülők mindegyike megsérült. A jobb oldalon, hátul ülő 19 éves lány volt az, akit megpróbáltak újraéleszteni. Ő helyben életet vesztette. A többieket a mentők kórházba szállították. A helyszíni vizsgálat eredménye szerint az autó vezetője alkoholt fogyasztott. A buszon nem volt utas, sofőrje pedig sértetlen maradt.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes az útzár - tette hozzá az őrnagy. (VajdaságMa/MTI)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 561 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások