Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 50.19.34.255 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 13 » Várnának még Szerbia befogadásával
1:43 PM
Várnának még Szerbia befogadásával
A nyugat-balkán stabilizálása érdekében jó a német lapok szerint Szerbia uniós tagjelöltségének támogatása, de sokszorosan meg kell fontolni ezeket a döntéseket.

Több német országos napilap kételyeket fogalmazott meg csütörtökön Szerbia európai uniós tagjelölti státusával kapcsolatban, és annak megadását elsietettnek nevezte.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung kommentárjának a Háromszor is megfontolni címet adta. A konzervatív napilap helyes szándéknak nevezte, hogy az Európai Unió biztosítja a csatlakozás perspektíváját a nyugat-balkáni országok számára, mégpedig azzal a szándékkal, hogy elősegítse a régió stabilizálását.

Az újság azt a nézetét hangoztatta, hogy tagállamoknak kétszer vagy háromszor is meg kell fontolniuk a dolgot, mielőtt döntenek. Brüsszelnek ezt is fontolóra kell vennie - írta a lap, utalva arra, hogy mindez befolyásolhatja a
bővítés további menetét is.

Végezetül a német konzervatív újság kételyeinek adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Szerbia belátható időn belül minden tekintetben "EU-kompatibilis" lesz-e.


Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 66 | Hozzáadta: sash

ingyen linkekÉrdekes Weblap Szavazás

Retro Party képekOnline TV adásOnline rádió adásÁrfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások