Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.145.191.169 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 18 » Hatalmas pénzfogás Horgoson
8:35 PM
Hatalmas pénzfogás Horgoson
A horgosi határátkelőn a vámügyi szervek ma megakadályozták nagyobb mennyiségű euró külföldre csempészését, közölte a Vámügyi Igazgatóság. A közlemény szerint a bácspalánkai rendszámú autó utasai 242 ezer eurót próbáltak meg kivinni az országból. A gépkocsiban három szerbiai allampolgár, két férfi és egy nő, bácspalánkai, szabadkai illetve dunacsébi illetőségűek ültek.

Az alapos vámügyi vizsgálat után kiderült, hogy a hátsó ülés alatt 59 ezer euró lapul, majd a gépkocsivezető megmotozásával előkerült még 82 ezer, de az egyik utas kézipoggyászában és laptop-táskájában is találtak még 51 ezernyit. A női utas kabátzsebében pedig ugyancsak akadt 50 ezer.

Az utasoknak a vámügyi szervek visszaadták az engedély nélkül kivihető 10 ezer euró személyenkénti összeget, míg a maradék 215 ezret lefoglalták az eljárás befejezéséig.
A vámvizsgálat során az is kiderült, hogy a lefülelt autó mögötti kocsiban is a megengedettnél több deviza van, mint ahogy az is kiderült, hogy a két autó utasai között rokoni viszony van. Itt is elkobozták a szabadon kivihető összeget meghaladó eurót.

(VajdaságMa/B92)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 244 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások