Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.135.198.49 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 1 » Dačić: Szerbia az idejét vesztegeti
8:26 AM
Dačić: Szerbia az idejét vesztegeti
Ivica Dačić belügyminiszter kijelentette, Szerbia eleget vesztegette már az idejét, amikor Koszovóról van szó, s végső ideje eldönteni, mit akarunk.
"Köthetjük az ebet a karóhoz, hogy Koszovó Szerbia szerves része, én is szeretném, ha így lenne, de a realitások a helyszínen egészen másról árulkodnak. Szerbia az idejét vesztegeti azzal, hogy meg akarja győzni az egész világot az igazáról, miközben tudván tudja, hogy a jelenlegi viszonyok közepette soha nem állhat a többség az ő pártján”, mondta Dačić a B92 televízió műsorában.
Mint mondta, Szerbia elég sok időt elvesztegetett a számára kedvező megoldás keresésével.
"Az egyetlen reális opció az elkülönülés, a valamiféle önállóság megteremtése, a Koszovóban élő szerbek autonómiája. Belgrádban ezt jelenleg úgy értékelik, mint a szerb érdekek elárulását, nem tartják reálisnak, holott lehet, hogy öt hónapon belül Koszovóról beszélni nem lesz reális”, mondta Dačić.
A belügyminiszter azt üzente az észak-koszovói szerbeknek, hogy folytassák küzdelmüket akkor is, ha elbontják a barikádokat, de hozzátette, nem kell összetűzésbe keveredni a KFOR-ral. (VajdaságMa/B92)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 247 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások