Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.220.140.5 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 18 » Bezúzott kirakatok és ablakok Temerinben
10:17 PM
Bezúzott kirakatok és ablakok Temerinben
Intenzíven keresi az újvidéki rendőrség azokat a támadókat, akik a vajdasági Temerinben bezúzták egy péküzlet, egy vegyesbolt, továbbá egy gyógyszertár, valamint a helyi horgász egyesület épületének kirakatait, illetve ablakait, jelentette az MTI.

Az újvidéki rendőrség közleménye szerint a támadássorozat vasárnapra virradóra történt és az ügyészség az eseteket vagyon elleni bűncselekményeknek minősítette.
A magyarok és szerbek által lakott dél-bácskai településen a múlt hónapban több verekedés tört ki kiskorúak között és a rendőrség szerint "ezek az incidensek, jellegüknél fogva nem minősíthetők nemzetiségek közötti összetűzéseknek, hanem alapos a gyanú, hogy erőszakos viselkedésről, a közbiztonság veszélyeztetéséről, súlyos testi sérülések okozásáról és rongálásokról van szó". A rendőrség több fiatalt őrizetbe is vett a közelmúltban.

A Temerinben történt incidensekről tárgyalt a tartományi képviselőház illetékes bizottsága, a temerini képviselőtestület, az iskolák és a település számos intézménye és szervezete is.

(MTI/VajdaságMa)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 250 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások