Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.191.135.224 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 26 » A Tejpiacon parkoló teherjárművek számára 381 dinárról 200 dinárra csökkentették a parkolási díjat
7:25 AM
A Tejpiacon parkoló teherjárművek számára 381 dinárról 200 dinárra csökkentették a parkolási díjat
A Parking Közvállalat változásokat eszközölt a Tejpiac környékén, annak érdekében, hogy a parkoló személygépkocsik között nagyobb rend alakuljon ki. Új parkolókat építettek ki a Lazar cár utcában, ahol a munkálatok már a végéhez közelednek, így az elkövetkező napokban sort kerítenek a 43 új parkoló hivatalos átadására.

Milorad Slijepčevićtől, a Parking Közvállalat igazgatójától megtudtuk, hogy az elkövetkező hónapokban (tavaszig biztosan) nem fogják megfizettetni a parkolódíjat ezekben a parkolókban.

– A Tito Marsall sugárúton általános káosz alakult ki a tömbépületek alatt parkoló járművek között. Azok a polgárok, akik ezekben a tömbházakban laknak, nem tudják leparkolni járművüket azoktól az autóktól, akik, hogy elkerüljék a parkolás megfizettetését, itt hagyják járműveiket. Reméljük, ez a 43 parkoló felszabadítja majd ezeket a parkolókat – emelte ki az igazgató.

A Tejpiacon áruló és vásárló polgároktól az elmúlt hetekben, hónapokban számos kérvényt kaptak, hogy csökkentsék a parkolási díjakat.

– Korábban két órát parkolhattak a Tejpiacnál a polgárok. Ez most már megszűnt. Azzal, hogy korszerű sorompókat állítottunk fel, most már a polgárok annyit tartózkodhatnak a piacon, amennyit csak akarnak, illetve csökkentettük a parkolási díjat is. Ezzel visszaállt a rend, a személygépkocsi-vezetők számára, akik ezekbe a parkolókba behajtanak, mindig van hely. A sorompókhoz kamerákat helyeztünk el, amelyek leolvassák a jármű rendszámtábláját, és így nem kell a papírfecnikkel sem bajlódni, hiszen a számítógépes rendszer ez alapján fizetteti meg a parkolást, ami meggyorsította az elszámolást is – tudtuk meg Milorad Slijepčevićtől. A biztonság fokozása kedvéért még közlekedési lámpákat is ki fognak helyezni a parkoló bejáratához és kijáratához.

A Parking Közvállalat igazgatójától megtudtuk továbbá, hogy a teherautók és kombik parkolási díját is csökkentették. Az eddigi 381 dinár helyett most 200 dinárt kell majd fizetniük a tulajdonosoknak.

– Eddig minden teherjárműnek, amelyik behajtott a piac területére 381 dinárt kellett fizetnie, plusz az óránkénti parkolási díjat. Most ezt az összeget 200 dinárra csökkentettük – magyarázta az igazgató.


Magyar Szó - online - közéleti napilap

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 244 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások