Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.190.156.80 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Október » 22 » A tanteremben lövöldözött
3:27 PM
A tanteremben lövöldözött

A paraćini gimnázium egyik tanulója csütörtökön lövöldözni kezdett az egyik tanteremben az iskolaszünetben, azonban senki sem sérült meg – tette közzé a jagodinai rendőrség. – Az iskola negyedikes tanulója csütörtökön délelőtt 11 óra 30 perc körül a tanterem falába eresztett egy golyót egy otthonról hozott fegyverből – közölte a rendőrség. Snežana Dačić, az iskola igazgatónője elmondta, hogy a tanuló a szünet ideje alatt a tanteremben tartózkodott két társával együtt, akiknek megmutatta a fegyvert, mely „valószínűleg véletlenül sült el”. „Mi ezt a rendőségtől tudjuk” – nyilatkozta az igazgatónő, majd hozzátette, hogy az iskola ez esetben a törvény által előírt módon jár el.

– Nevelő-fegyelmi eljárást kezdeményezünk a tanuló iskolából való kizárása ügyében. A nyugtalan szülők az eset után betelefonáltak az iskolába, hogy lesz-e tanítás, és azt kell mondanom, hogy az oktatás zökkenőmentesen folytatódik. Az említett tanuló tegnap nem volt az iskolában, mi pedig azon leszünk, hogy a továbbiakban ne legyen intézményünk diákja – közölte Dačić.
– Az eset során a tanteremben tartózkodó három diák közül egyik sem sérült meg. A diák ellen két bűnvádi feljelentést is tettek – engedély nélküli fegyvertartás és közveszélyokozás miatt – mondta Gordana Cvetić, a Belügyminisztérium szóvivője.
A sajtóban korábban megjelent az igazgatónő azon kijelentése, miszerint ez az eset nem érdemel különös figyelmet, így a médiának nem kell ezzel annyit foglalkoznia, a rendőrség úgyis mindent tud.

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 287 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások