Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.14.80.45 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 26 » Szétverték az újvidéki Petőfi művelődési központ helyiségeit
10:42 AM
Szétverték az újvidéki Petőfi művelődési központ helyiségeit

A nagytermet súlyosan megrongálták

Ismeretlen tettes(ek) betörtek az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ épületébe és tetemes kárt okoztak a földszinten levő helyiségekben. A rendőrség a helyszínen van.
Még nem tudni, hogy az eset mikor történt. Márton Bálind Teodóra, a Telepen levő Petőfi Sándor MMK elnöke a Vajdaság Mának azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint szombaton 14 órakor zárták be az épületet, mert akkor zárult az utólsó hétvégi szakköri munka. Ma reggel, a nyitáskor, találta ilyen állapotban az épületet az egyik alkalmazott.



"A nyomok alapján nem a főbejáraton, hanem a belső udvar, vagyis a raktárépület felől mentek be a főépületbe. A folyósón randalírozás jelei, a nagytermet teljesen szétverték. Sírva fakadtam, amikor benéztem. Szerintem ezt nem egy ember tette" - nyilatkozta a Petőfi MMK elnöke a Vajdaság Mának telefonon. Hozzátette, hogy jelenleg a rendőrökkel együtt a helyszínelőket várják, nem mehet senki be az épületbe.
"Feltehetően nem mentek fel az emeletre, ahol az iroda és a klubhelyiség van" - mondta Márton Bálind, emlékeztetve arra, hogy néhány éve, az előző betörés esetében egyértelmű volt, hogy az irodába irányultak a tettesek, és ott pénzt kerestek.



(forrás:VajdaságMA/rtv.rs)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 219 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások