Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 54.208.168.232 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 10
Összesen 63 módosítási indítványt nyújtottak be a parlamenti képviselők a vasútról szóló törvényjavaslat szövegére, melyeket péntek i rendkívüli ülésén vitatott meg a S zerbiai K épviselőház. A legnagyobb port természetesen a vasúthálózat egy részének vajdasági tulajdonba való helyezése kavarta, melynek elérése céljából ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 247 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-10

Boris Tadic szerb elnök és Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke pénteken azt hangsúlyozta, hogy Szerbiának az Európai Unióban (EU) van a helye. A politikusok kijelentései a Szerbia és az EU kapcsolatairól rendezett belgrádi fórumon hangzottak el.

A belgrádi tanácskozáson mondott beszédében a szerb elnök kiemelte: Belgrád mindent megtett azért, hogy megkezdődjenek a csatlakozási tárgyalások az unióval. "Ezen az úton Szerbia nem vár el semmilyen privilégiumokat és semmilyen könnyítéseket, ugyanakkor nem fogadhatunk el velünk szemben támasztott új feltételeket sem" - mondta Tadic. "Annak a politikának amely Szerbiát az EU-ba vezeti, nincs alternatívája" - tette hozzá.

Boris Tadic nyomatékosan hangsúlyozta: Szerbia nem az az ország, amely új válság ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 266 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-09

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások