Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.16.83.150 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 30
A szerb kormány közleménye a temerini eseményekre is reagál, a dél-bácskai városban az utóbbi időben több etnikai indíttatású bántalmazás történt.
A vajdasági intézményeknek, a rendőrségnek és a helyi önkormányzatoknak mindent meg kell tenniük azért, hogy közös erőfeszítéssel megőrizzék a közrendet és a békét, a biztonságot, a nemzetek közötti jó viszonyt és a kölcsönös megbecsülést – áll a szerb kormány közleményében, amelyet az Ivica Dacic szerb belügyminiszter és Egeresi Sándor vajdasági képviselőházi elnök között lezajlott tárgyalásokról adtak ki csütörtökön délután Belgrádban.

A Temerinben történt legutóbbi eseményekkel kapcsolatban a tárgyalófelek egyetértettek abban: "nem szabad megengedni a szélsőséges n&eac ... Tovább »

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 216 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-30

Ivica Dačic belügyminiszter és Egeresi Sándor tartományi házelnök egyetértett abban, hogy a szélsőségeseknek nem szabad megengedni az együttélés és a kölcsönös bizalom veszélyeztetését Temerinben. Októberben éppen ott tartják meg a Tartományi Biztonsági Tanács soron következő ülését. Temerinben ma a politikai pártok képviselői mérlegelték az előállt helyzetet.


... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 243 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-30

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások