Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.217.228.35 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 03
Az első sikeres tesztjein van túl az a "méretre szabott" vírus, amely a véráramba fecskendezve képes kiválasztani a célba vett ráksejteket a testben - idézte kanadai kutatók eredményét a BBC hírportálja (http://www.bbc.co.uk).

A Nature tudományos magazin legfrissebb számában megjelent eredeti tanulmány szerint a kis méretű, 23 ember bevonásával zajlott klinikai kipróbálás során a vírus csak a daganatot támadta meg, miközben békén hagyta az egészséges szöveteket.

Nem számít újnak az elképzelés, hogy vírusokkal vegyék célba a rákos sejteket, ám eddig közvetlenül a daganatba kellett befecskendezni azokat, hogy elkerüljék a szervezet immunrendszerének figyelmét. A kutatók a himlő elleni vakcinában is használt vírust módosították, amely így a JX-594 jelölést kapta. S ... Tovább »

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 244 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-03

Ivica Dačić szerb kormányfőhelyettes és belügyminiszter ma kijelentette, hogy a jelszó, miszerint Szerbia sohasem fogja elismerni Koszovót, üres megfogalmazás, amely senkit semmire sem kötelez, írja a Beta. Az újságíróknak nyilatkozó Dačić szerint Európa nem őszinte, amikor azt állítja, hogy nem fogja rákényszeríteni Szerbiát Koszovó elismerésére, a szerbiai politikusok pedig „kissé naiv szerepet játszanak”, és feltette a kérdést, vajon azt gondolják-e, „hogy a nép teljesen ostoba”. „Tomislav Nikolić, a Szerb Haladó Párt elnöke tegnap azt mondta, hogy az EU nem szabja feltételként Szerbiának Koszovó függetlenségének elismerését a tagjelölti státus elnyeréséhez. Persze, hogy nem fogja, viszont követeli, hogy szüntessük meg a Koszovó északi részében levő intézményeinket, meg hogy ismerjük el határátkelőként a vámhivata ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 301 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-03

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások