Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 54.173.43.215 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 04
A jövő hónaptól felmegy a vezetékes gáz ára. A háztartások számára a drágulás 10 százalékos lesz, a vállalatoknak – tehát a távhőszolgáltatóknak is - azonban ennél nagyobb mértékű lesz az áremelés: 13 százalékra számíthatnak.
Dušan Bajatović, a Srbijagas vezérigazgatója azt követelte a kormánytól, hogy nem kevesebb mint 30 százalékos drágítást hagyjon jóvá, ám ezt a kormány azonnal elvetette. A kabinet értékelése szerint ugyanis a 10 százalékos emelés a maximum, amit jelenleg el lehet fogadni.
A központi bank vezetősége több ízben is figyelmeztetett, hogy a gáz árának változtatását csak akkor lehet jóváhagyni, ha azt megelőzően a Srbijagas elvégzi a szükséges és a felesleges kiadások szelekcióját. A Srbijagas ezt nem hogy nem végezte el, hanem új projektumokat jelentett be, amelyeknek semmi köze sincsen a gáz behozatalához és el ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 245 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-04

Hétfő estig a Kárpát-medence fölé eleinte meleg, száraz, majd egyre nedvesebb, labilis levegő áramlik. Hétfő estétől pedig hidegfront vonul át hazánk felett.

Hétfőn a nap első felében nyugaton és a középső országrészben változóan felhős, keleten napos idő várható. Nyugaton már délelőtt is lehet helyenként zápor, zivatar, a déli óráktól azonban előbb a Dunántúlon, majd a középső tájakon is egyre többfelé várható zápor, zivatar. Elszórtan heves zivatar is kialakulhat felhőszakadás és jégeső kíséretében, erre a legnagyobb esély a Dunántúl északi és keleti felén van.

Vasárnap a Kisalföldön a déli, hétfőn a Dunántúlon többfelé a délnyugati szél erősödhet meg, majd a hétfő d ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 307 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-04

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások