Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 52.14.224.197 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 20
A szerbiai belügyminisztérium ismételten felszólította a polgárokat, hogy adják át igénylésüket az új, biometrikus útlevelekre, hiszen a régiek érvényessége december 31-én lejár.
A polgárok a belügyminisztérium lakhelyükhöz legközelebb eső irodájában adhatják át igénylésüket, áll a közleményben, amely emlékeztet arra is, hogy a hosszabb ideig, vagy életvitelszerűen külföldön tartózkodó szerbiai polgárok elintézhetik az útlevél- és igazolványcserét, amikor hazalátogatnak, mert az illetékes irodák esetükben gyorsított eljárással végzik az ügyintézést.
A szerbiai belügyminisztérium szeptember 1-jéig több mint 3,6 millió új, biometrikus útlevelet adott ki, s az illetékesek szerint Szerbia lakossága számát tekintve egyike azon országoknak, ahol a legtöbb útlevelet adták ki.
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 264 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-20

Ha nem vagy elég szegény, vegyél egy autót. És ez most nem vicc. Gondolom, sok harmincas éveiben járó személy költötte el anno minden zsebpénzét egy matchboxra, kisautóra, ma meg szinte az egész fizetését egy nagy autóra. Már ha van fizetése. De játszunk tovább a gondolattal. Ha egy szerencsétlenségére albérletben élő pályakezdő fiatal, aki gyakorlati tapasztalata nem lévén szüleitől elörököl egy már rég nagykorúvá vált, harmadszor felfúratott Yugót – ami ennek köszönhetően az amerikai országúti cirkálókként ismert autócsodákat megszégyenítő benzintemetőként viselkedik –, véletlenül családalapításra és gyermekvállalásra adná fejét, nemhogy szerencsére lenne szüksége, hanem egy jól felszerelt elsősegélycsomagra. Amiben újraélesztő berendezés is van.
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 231 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-20

Szerbiában a héten megkezdődik a népszámláló biztosok felkészítése, ők lesznek azok, akik a népszámlálás időtartama alatt a városokat, a falvakat, a településeket járják majd október 1. és 15. között.


„Bár a nemzeti hovatartozás megvallása nem kötelező, az írott és az elektronikus sajtóban kampány indult, hogy minél több vajdasági magyar vállalja fel nemzetiségi hovatartozását” – írta a népszámlálás előkészületeiről a VajdaságMa délvidéki hírportál. A településeket járó biztosoknak az embereket a nemzeti és vallási hovatartozásukról is meg kell kérdezniük. A korábbi bejelent ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 252 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-20

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások