Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.221.41.214 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 4 » Jégesővel érkezik a hidegfront
4:08 PM
Jégesővel érkezik a hidegfront
Hétfő estig a Kárpát-medence fölé eleinte meleg, száraz, majd egyre nedvesebb, labilis levegő áramlik. Hétfő estétől pedig hidegfront vonul át hazánk felett.

Hétfőn a nap első felében nyugaton és a középső országrészben változóan felhős, keleten napos idő várható. Nyugaton már délelőtt is lehet helyenként zápor, zivatar, a déli óráktól azonban előbb a Dunántúlon, majd a középső tájakon is egyre többfelé várható zápor, zivatar. Elszórtan heves zivatar is kialakulhat felhőszakadás és jégeső kíséretében, erre a legnagyobb esély a Dunántúl északi és keleti felén van.

Vasárnap a Kisalföldön a déli, hétfőn a Dunántúlon többfelé a délnyugati szél erősödhet meg, majd a hétfő délutántól egyre nagyobb területen északnyugatira forduló szél helyenként viharossá is fokozódhat. Zivatarok környékén is számítani kell viharos széllökésekre. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 27 és 34 fok között várható, de a Dunántúlon a kora délutáni óráktól gyorsan csökken majd a hőmérséklet.

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 310 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások