Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.19.31.73 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » November » 10 » Nikolić a belügyminiszteri tárcát kínálná fel a VMSZ-nek
3:03 PM
Nikolić a belügyminiszteri tárcát kínálná fel a VMSZ-nek
Tomislav Nikolić, a Szerb Haladó Párt (SNS) elnöke kijelentette, kormányában kész lenne helyet biztosítani a VMSZ-nek, a belügyminiszteri tárcát adná neki, de jutna miniszteri tárca Ljajićnak, Ugljaninnak, sőt, a Koštunica vezette Szerbiai Demokrata Pártnak (DSS) is.
A SNS vezetője a Večernje novostinak nyilatkozva megismételte, részéről a választások után egészen bizonyos, hogy nem lesz koalíció pártja és a Demokrata Párt (DS) között.
"Meglesz a magam listája. Kész vagyok a rendőrminiszteri posztot a magyaroknak adni. Ljajićnak és Ugljaninnak is azt üzenem, van helyük a kormányunkban. Természetesen, a DSS is partner”, mondta Nikolić.
Arra a kérdésre létrejön-e a választások előtti koalíció a DSS-szel, Nikolić azt válaszolta, hogy "erről nem tárgyaltunk”, de "jó, hogy felhagytunk egymás támadásával”.
"A mi célunk az, hogy a DS ne legyen hatalmon”, szögezte le Nikolić.
Arra a kérdésre, hogy amennyiben a haladóknak pont a Szerbiai Szocialista Párt (SPS) hiányozna a többséghez, felajánlaná-e Ivica Dačićnak a kormányfői posztot, Nikolić azt válaszolta, "ez teljességgel lehetetlen”. "De itt van neki egy fair ajánlat. Ha úgy gondolja, képes ellátni kormányunk vezetőjének tisztét, igazoljon át a haladókhoz”, mondta Nikolić. (VajdaságMa, Tanjug, Večernje novosti)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 289 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások