Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 52.91.0.68 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » November » 26
Ha megszületik a parlamenti viselkedési kódex, attól a naptól kezdve tilos lesz a szerb parlamentben káromkodni és zenét hallgatni, miközben valamelyik képviselő a beszédét mondja, vagy felszólal.
A viselkedési kódex kidolgozását Nenad Konstantinović, a parlament adminisztratív bizottságának elnöke jelentette be.
A kódex kidolgozásának szükségességét hat-hét évvel ezelőtt vetette fel először a kódex legnagyobb élharcosának tekintett Gordana Čomić, a szerb parlament jelenlegi alelnöke.
Javaslatát, hogy a parlament dolgozzon ki és fogadjon el egy ilyen dokumentumot, annak idején lesöpörték az asztalról a képviselők, mondván: "teljesen felesleges egy ilyen dokumentum, hisz mindenki tudja, mi a tisztességes viselkedés és mi nem". Čomić akkor erre az érvre azzal vágott vissza: "Nos, ha így van, akkor miért probl&eacu ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 281 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Nov-26

Az Európai Unió azt várja Szerbiától, hogy tegyen további olyan lépéseket, amelyek meggyőzhetik az uniós tagállamokat arról, hogy Belgrád komolyan elkötelezett a Koszovóval való párbeszéd mellett és jóhiszeműen végrehajtja az eddig kötött megállapodásokat – hangsúlyozta Herman Van Rompuy az Európai Tanács elnöke, miután megbeszélést folytatott Boris Tadić államelnökkel.

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 284 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Nov-26

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások