Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.188.40.207 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » November » 4 » Súlyos közúti baleset Szabadka központjában (videóval)
5:29 PM
Súlyos közúti baleset Szabadka központjában (videóval)

Közúti baleset történt a szabadkai Nagyposta épülete előtt pénteken 11 óra tájékában, amelyben ketten vesztették életüket. Király Attila (30) és Goran Nimčević (38) szabadkai lakosok reklámfelvételeket készítettek az Ivan Goran Kovačić Általános Iskola sarkán egy kosaras emelődaru magaslatáról.






Az operatőrök egyike a Home factory helyi ügynökség tulajdonosa, a kosaras emelődarut pedig a Selma közlekedési lámpák karbantartásával foglalkozó szabadkai vállalattól bérelték. A szemtanúk elmondása szerint egy magyarországi rendszámtáblájú teherautó vontatókocsija beleakadt a kosaras daru emelvényébe miközben a két operatőr a felvételeket készítette. Ezt követően az áldozatok felszereléseikkel együtt kiestek a védőfelszerelés nélküli „kosárból” és a kamion kerekei alatt vesztették életüket. A szabadkai rendőrség az esetet követően azonnal megjelent a helyszínen és elvégezte a szükséges intézkedéseket.

Hétfón délelőtt 11 órakor a szabadkai Városháza nagytermében kommemorációt tartanak a két operatőr emlékére.Gorana Nimčević temetése hétfőn 13,30 órakkor kezdődik a Kér-i temetőben,Király Attila temetése hétfőn 15 órakor a Bajai temetőben lesz.

Olvass tovább  .  .  .


(forrás:MagyarSzó,YuEco,Srbijanet)

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 2932 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások