Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.141.0.61 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » November » 12
ÚJVIDÉK - A földgáz drágulása  miatt valószínűleg sokan elzárják a gázcsapokat ezen a télen. A gázszolgáltatóval kötött szerződés felbontása ingyenes, azzal a kitétellel, hogy a tartozást rendezni kell.


Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 294 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Nov-12

Már a jövő héten megkezdődnek a tárgyalások arról, hogy kik lesznek azok a bizottsági tagok, akik módosíthatják a szabadkai színház építésének meglevő terveit. Ezt Saša Vučinić, a város polgármestere nyilatkozta lapunknak.

Emlékeztetőül: a szabadkai Népszínház építőmunkálatainak leállításáról október végén rendkívüli ülésen döntött a képviselő-testület. Akkor olyan határozat született, hogy a polgármester egy bizottságot állít majd fel, amelynek feladata a színház új projektumának elkészítése lesz, annak ugyanis összhangban kell lennie a jelenlegi gazdasági helyzettel. A képviselők egyetértettek abban, hogy le kell állítani a munkálatokat, ki kell fizetni az adósságot a kivitelezőnek, s úgy kell megváltoztatni a meglevő terveket, hogy csökkentsék az előirányzott méreteket. A tervezett háro ... Tovább »

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 227 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Nov-12

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások