Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.118.137.243 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » November » 06
A Facebookon újabb átverés van terjedőben: egy oldal azt ajánlja, hogy megnézhetjük melyik az a tíz ember, aki a legtöbbet nézi profilunkat.

A hvg.hu már megannyi Facebook-csalásról számolt be, és itt egy újabb: egyre gyorsabban terjed a magyar felhasználók között az az oldal, amely azt ajánlja, hogy megmutatja, hogy melyik az a tíz ember, aki a legtöbbet nézi a profilunkat.

Amint az oldalt lájkoljuk, az üzenőfalunkra küld egy üzenetet, hogy más is lájkolja. Azonban az oldal nem mutatja meg azt, amit hirdet, vagyis nem fogjuk megtudni, hogy ki nézi a legtöbbet adatlapunkat. Ezzel a módszerrel már több mint 108 ezer embert vertek át a cikk elkészültéig, de ez ez a szám folyamatosan növekszik. Ha ilyen üzenetet látunk, nem érdemes lájkolni, mert csak spamet termelünk az ... Tovább »

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 237 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Nov-06

Egyszerre adná be a rehabilitálási kérelmeket a VMSZ, ha elfogadják az új törvényt.

A vajdasági magyar szövetség képviselője a politikum és a civil szféra összefogását sürgeti annak érdekében, hogy a rehabilitációról szól új szerbiai törvény hamarosan várható elfogadása után az érintetteket tömegesen rehabilitálhassák. Varga László, a VMSZ belgrádi parlamenti képviselője a Kossuth Rádió Határok nélkül című műsorának elmondta: ha megszületik a törvény, kollektív rehabilitációs eljárást terveznek indítani. Ez azt jelenti, hogy ne egyesével, hanem több tíz kérelmet egyidejűleg beadva próbálják meg az eljárásokat végig csinálni.

Varga László szerint szimbolikus jelentősége volna annak is, hogy 67 évvel a Sajkás-vidéki magyarok tömeges kivégzése és a túlélők kollektív háborús bűnösként történt ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 232 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Nov-06

Branko Kovačević, a Belgrádi Egyetem rektora kijelentette, Szerbia mintegy 12 milliárd eurót veszített amiatt, hogy fiataljaink külföldre távoztak.
Hozzátette, ekkora összeget fektetett az ország annak a több százezer fiatalnak az iskoláztatásába, akik az elmúlt két évtizedben elhagyták az országot.
"Nem csak az oktatásba befektetett pénz elveszítéséről van szó, hanem arról is, hogy ezek az itt képzett fiatalok ma már más államban fizetik jövedelmük után az adót, s így nem jön vissza az oktatásukba és képzésükbe fektetett pénz sem”, mondta Kovačević a Pressnek nyilatkozva.

A rektor úgy véli, az "agyelszívás” csak a szerbiai gazdasági helyzet pozitív alakulásával, új munkahelyek létesítésével állítható meg, s úgy, hogy a meghatározott végzettséggel bíró fiatalok a képzettségüknek megfelelő munkahelyet kapnak.
A belgrádi ás újvid&eacu ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 257 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Nov-06

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások