Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.144.93.73 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » November » 21 » Letölthető a rehabilitációs törvény javaslata magyarul
3:01 PM
Letölthető a rehabilitációs törvény javaslata magyarul
Információink szerint még ebben a hónapban szavaznak a szerb szkupstinában a rehabilitációs törvényről, amellyel értékelések szerint orvosolják a vagyon-visszaszármaztatásról és kárpótlásról szóló törvényt is, amely kollektív bűnösséggel bélyegezte meg az itteni magyarságot. Ám nem mindenki ért azzal egyet, hogy ez a törvény ezt a kérdést – mármint a kollektív bűnösség elvének törvénybe emelését – megnyugtató módon rendezi.
A Vajdaság Ma főoldaláról letölthető a rehabilitációról szóló törvény javaslata -- Katt ide --, s így mindenki maga alakíthatja ki véleményét, s maga győződhet meg, hogy melyik álláspontnak ad igazat. Még javaslatról van szó, tehát lehetne még változtatni rajta.
A törvényjavaslat szövegét a Trianon Múzeum Alapítvány fordíttatta le magyarra. Letölthető a KeskenyÚton – Délvidéki tragédiáink 1944-45. (http://www.keskenyut.hu) internetes oldalon is. Az eredeti szerb szöveget a http://www.parlament.rs/akti/zakoni-u-proceduri/zakoni-u-proceduri.1037.html linken találhatja meg.  (VajdaságMa)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 257 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások