Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 13.59.61.119 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » November » 11 » Letartóztattak négy emberkereskedőt
8:11 PM
Letartóztattak négy emberkereskedőt
Szörnyű eset rázta meg ezekben a napokban a svéd, majd a szerbiai közvéleményt is. Svédországban letartóztattak egy szerb állampogárt azzal a gyanúval, hogy ezer euróért eladta saját 14 éves lányát egy svéd férfinak, aki több mint egy éven keresztül bántalmazta és többször megerőszakolta a kislányt.
Időközben a svéd rendőrség azonosított a kiskorú szerb állampolgárt, az 15 éves A.N.-t , aki emberkereskedők áldozata lett, továbbá letartóztattak négy, az esettel kapcsolatba hozható személyt, tájékoztatta ma este a Tanjugot Ivica Dačić belügyminiszter. Szavai szerint Göteborgban őrizetbe vették Sarkevics Lajost (49), Sarkevics Gusztit (25), Mara Bogdanovot (45) és Jovan Novakovot (59). Novakovon kívül valamennyien kettős, szerb és svéd állampolgárok.
A svédországi médiumok közlése szerint a múlt hónapban szabadították ki a belgrádi kislányt, akit apja eladott egy svéd állampolgárságú, mentálisan beteg svéd állampolgárnak, aki egy éven keresztül kínozta a kislányt. Egy svéd lap szerint a 25 éves férfi családja úgy gondolta, jobb lesz, ha lesz „felesége” és 1000 euróért le is bonyolították a belgrádi üzletet. A svéd hatóságok az egész családot letartóztatták. (Tanjug, Blic,VajdaságMA)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 250 | Hozzáadta: sash

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások