Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.17.68.14 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 25
Vajdaságban van a szerbiai vasúthálózat 45 százaléka – A vonatok átlagsebessége 45 kilométer óránként – A most vásárolt 12 orosz villanyvonatból a nem hivatalos hírek szerint kettő kerül majd a tartományba.

Az Ezüstnyíl indulásra készen áll, e helyett kérnek a Észk-bácskai községek korszerű villanyvonatokat (fotó: Molnár Edvárd) Az Ezüstnyíl indulásra készen áll, e helyett kérnek a Észk-bácskai községek korszerű villanyvonatokat (fotó: Molnár Edvárd)

Amikor az SZHSZ Királyság Trianonban megkapta a neki járó területet, a mai Vajdaság Európa egyik legkorszerűbb vasúti hálózatával rendelkezett. Minden 10 000 lakosra 8,7 kilométe ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 356 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-25

Az épülő szabadkai Népszínház akkor is nyeli a pénzt, ha nem csinálnak rajta semmit – Eddig 2,5-3 millió eurót ruháztak be – Eladó és kiadó az épület egy része.

Hónapokkal ezelőtt leállt a szabadkai Népszínház építése. Most a kivitelező bejelentette a beruházónak: ha nem fizetik ki legalább az építőhely karbantartásának havidíját, akkor teljesen kivonul az építőhelyről. Ez pedig azt jelentené, hogy a palánkokat elbontanák, az ott levő szerszámokat, darut elvinnék, és Szabadka belvárosában, a Nyári Mozi mellett lenne még egy betonrengeteg – a város szívében, ahol bizonyára rövidesen menedéket találnának a hajléktalanok, a kábítószer-élvezők stb.

A félkész színházépület havi 10 000 euróba kerül akkor is, ha nem csinálnak rajta semmit. Fize ... Tovább »

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 225 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-25

Azért felesleges megrettenni, csak az éjszakák lesznek kemények, nappal még kitart a vénasszonyok nyara.
Egy anticiklon alakítja időjárásunkat – így a következő napokban is marad a szeptember végi jellegzetes vénasszonyok nyara. A derült ég alatt délutánonként 24-25 fokig emelkedik a hőmérséklet, hajnalra azonban a hőkisugárzás hatására mindenhol 10 fok alá, szélvédett helyeken 5 fok alá csökken a hőmérséklet. Fagyzugos helyeken nem kizárt, hogy talajmenti fagy is előforduljon.
Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a talajközeli fagy nem feltétlenül jelenik meg a hőtérképen, azon ugyanis a felszíntől mért 2 méteres magasságban leolvasott hőmérsékletek szerepelnek – 2 méteren belül ilyenkor viszont több fokos eltérés is adódhat! Éjszakai kint tartózkodáskor érdemes lesz tehát kabát ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 244 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-25

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások