Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 3.145.111.125 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 01
Szabadka zászlajának ünnepélyes felvonásával kezdődött meg délelőtt a hivatalos városnapi program, majd kezdetét vette a városi képviselő testület díszülése. A vendégeket Slavko Parać, a képviselő testület elnöke köszöntötte, majd helyettese, doktor Sepsey Csaba szólt az egybegyűltekhez. Rövid történelmi visszatekintő után az önkormányzat munkáját értékelve elmondta, hogy 16 év után végre elkészül a Majsai utat és a Tesla telepet összekötő út. Ezt követően Saša Vučinić polgármester arra emlékeztetett, hogy az önkormányzati vezetés jelenlegi összetétele mandátumának végéhez érkezik pár hónapon belül. Ő is az elért eredményeket összegezte. Mint mondta, a világgazdasági válság újabb hulláma ér el bennünket. Így mandátumuk utolsó évében is takarékosságra, ésszerűsít ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 195 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-01

Emlékeztetjük a szántóföldi növénytermesztéssel és zöldségfélék termesztésével foglalkozó, bejegyzett gazdasággal rendelkező, a földművesek nyugdíjalapját rendszeresen fizető gazdákat, hogy a területalapú támogatásra vonatkozó kérelmek a mellékelt számlákkal együtt szeptember 1. és 30. között ismét beadhatóak, amennyiben a támogatást idén még nem használták ki, illetve nem kérelmezték. Elmondjuk továbbá, hogy a bejegyzett gazdasággal rendelkező hatvanöt évesnél idősebb földműves nyugdíjasok, illetve akik semmilyen nyugdíjat nem kapnak, még szeptember 30–ig pályázhatnak a Tartományi Mezőgazdasági Titkárságnál a bérbe adott termőföldjeik után igényelhető támogatásra. Az érdekeltek a Ludaspuszta Térségi Tárulás hajdújárási irodájában, a gazdaszervezetekben, a földműves egyesüle ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 244 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-01

Hitelpályázatot írt ki Szabadka Város Mezőgazdaság–fejlesztési Alapja az állattenyésztés támogatására legfeljebb egymillió dinár összegre, négyéves futamidő mellett, amelyből egy év a türelmi időszak. Valutazáradék alkalmazása mellett az éves kamatláb 2 százalékot tesz ki. A hitel minőségi tenyészjószágok, állattenyésztési objektumok felszerelésére, állattartási– és tenyésztési felszerelés vásárlására használható fel. A pályázat szeptember 12–én zárul. További információkat és űrlapokat Szabadkán, a régi városháza 200–as számú irodájában, illetve a 626 871–es telefonszámon kaphatnak az érdekeltek.
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 257 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-01

A Tartományi alapnál gyümölcsfacsemeték, szőlődugványok és támberendezés, borászati felszerelés, új méhkaptárak és méhészeti felszerelés, fóliasátrak és üvegházak, öntözőrendszerek, illetve traktorok és kapcsolható eszközök beszerzésére lehet hitelt igényelni. A hitel futamideje, a türelmi idő és az évi kamatláb nagysága a beszerzés tárgyától függően változó.
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 240 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Szep-01

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

Hírforrások