Google email belépés Yahoo email belépés Eunet email belépés Tippnet email belépés Citromail belépés Freemail belépés -
Az ön IP címe: 18.119.135.202 , böngészőjének típusa és verziója: ,

Bejelentkezés

Hírmorzsák

YuEco

Statisztika

Nyitólap » 2011 » December » 03
A külföldi bankcsoportok tulajdonában lévő szerbiai ügyviteli bankokból nem vonható ki a tőke, csak abban az esetben, ha az illető bank munkája is megszűnik a szerbiai piacon, közölte a Szerbiai Nemzeti Bank (NBS).
A hazai előírások értelmében ez azt jelenti, hogy ez esetben előzetesen minden kötelezettséget teljesíteni kell a megbízók felé, beleértve a bank minden ügyfelével szembeni kötelezettségeket is.
Azt, hogy egy adott bank minden pillanatban fizetőképes legyen, s teljesíteni tudja a hitelezők, mindenek előtt a letevők iránti kötelezettségeit, az NBS folyamatosan ellenőrzi. (Beta)
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 250 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Dec-03

"Elértük azt, ami ebben a pillanatban egyáltalán elérhető volt. Ezzel a megoldással egyik fél sem lehet maradéktalanul elégedett”, jelentette ki újságíróknak a Berlinben tartózkodó Boris Tadić elnök.
Tadić kiemelte, a megállapodást kizárólag az adminisztratív átkelőkkel kapcsolatos dokumentumként értelmezi és semmiképpen sem a határokról szóló megállapodásként, s újra elismételte, Szerbia soha nem fogja elismerni Koszovó függetlenségét.
Állításának alátámasztásául felhozta, hogy a tegnap éjszaka létrejött megállapodásban szó sincs Koszovó államiságának szimbólumairól, nincsenek tehát állami jelképek, nincsenek vámosok, akik ellátnák a vámvizsgálattal kapcsolatos teendőket, hanem csak megfigyelők vannak. Éppen ezért, fejtette ki a szerb elnök, azt várja a Koszovó északi részén élő szerbektől, hogy támogassák a megálla ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 225 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Dec-03

Orbán Viktor miniszterelnök és Martonyi János külügyminiszter a korábban vitatott szerb rehabilitációs törvényről és Szerbia uniós tagjelölt státuszának lehetőségéről tárgyalt Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökével szombaton Budapesten.
Mint Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében kifejti, a tárgyaló felek kifejezték reményüket, hogy a hétfői belgrádi parlamenti szavazáson nem változik meg a szerb rehabilitációs törvénytervezet, amely jelenlegi formájában már nem alkalmazza a kollektív bűnösség elvét. Így Magyarországnak sem lesz oka vétót emelni Szerbia EU-tagjelölti státuszának elnyerése ellen - tették hozzá.
Mint a közleményben olvasható, a kormányfő, a külügyminiszter és a VMSZ elnöke egyetértettek abban, hogy a vajdasági magyarságnak és ... Tovább »
Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 271 | Hozzáadta:: sash | Dátum: 2011-Dec-03

Árfolyamlista

Időjárás-Palics

Animált időjárás

Friss Felhőkép

Friss Hőtérkép

Naptár

«  December 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Hírforrások